محققان "سیر" را قوی ترین آنتی اکسیدان طبیعی معرفی کردند.
به گزارش سلامت نیوز ، محققان دانشگاه کوینز کانادا می گویند :ترکیب "اسیلین" موجود در سیر که بو و طعم تند سیر نیز مربوط به آن است احتمالاً قویترین آنتی اکسیدان موجود در طبیعت است.
به گفته محققان اسید سولفونیک( sulfenic acid )موجود در ترکیب اسیلین به محض تجزیه، آنتی اکسیدانی بسیار قوی به وجود می آورد که نظیر آن تاکنون در طبیعت یافت نشده است.
سلام با اینکه اکثر زنها به خاطر بوی سیر از خوردنش پرهیز میکنن ولی من همیشه با غدام سیر رو میخورم چون برای سلامتیم بیشتر از هر چیز دیگه ای ارزش قایلم....
به منم سر بزنیا به روزم.
منم سیر میخورم اما غذا.....:)
نه شوخی کردم.خیلی مسخرس اگه کسی فقط به خاطر بوی بد سیر لز خوردنش امتناع کنه ...نه؟؟؟!
آپم بدو بیا.