امروز از خواب بلند شدم که دیدم سیل sms هست که به گوشیم اومده بود که دوستان گفته بودن چی کار کردی؟
قرار بود نتایج ساعت ۶ عصر امروز بیاد.من هم ریلکس خواب بودم!!!
البته کاش نیومده بود .
سال دیگه هم باید امتحان بدم فکر کنم. خراب کردم
تا بعد
پروفسور وهاب پیروزپناه استاد برجسته دانشگاه تبریز و همیار و حامی علمی و اخلاقی گروه طراحی موتور ملی ایران پس از یکسال تحمل درد و رنج بیماری سرطان روز چهارشنبه 25 اردیبهشت ماه 87 دار فانی را وداع گفت.
دکتر سید وهاب پیروزپناه در سال 1323 در تبریز بدنیا آمد. وی پس از طی تحصیلات مقدماتی و اخذ مدرک کارشناسی در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه تبریز راهی انگلستان شد و مدارج کارشناسی ارشد و دکتری خود را از دانشگاه ولز انگلستان اخذ نمود. وی پس از بازگشت به ایران به عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز به مدت سی سال به تدریس و تحقیق پرداخت.
انجام دهها طرح تحقیقاتی، علمی و صنعتی در کشور و جهان ،تألیف و ترجمه بیش از پنج کتاب در زمینه موتور و نیز نگارش بیش از صد مقاله داخلی و خارجی از جمله خدمات علمی ایشان است. دکتر پیروزپناه که از پیشگامان ترویج علم موتور در ایران است در سالهای 79 و 82 به عنوان استاد و پژوهشگر نمونه در کشور معرفی شد. ساخت موتور دوگانه سوز دیزل گاز با استفاده از سوخت آتشزا برای اولین بار در ایران همچنین ساخت موتور دیزل گاز لیستر 1-8 با استفاده از گازهای خروجی از اگزوز برای اولین بار در جهان از جمله افتخارات این استاد فرزانه بوده است.
انتخاب کتاب موتورهای احتراق داخلی ایشان در سال 1371 به عنوان کتاب برگزیده سال ، سردبیری مجله تخصصی تحقیقات موتور، مجله دانشکده فنی دانشگاه تبریز، عضو هیأت تحریریه مجلات مهندسان خودرو ایران، مهندسی دانشگاه مشهد، مجله بین المللی جمهوری اسلامی ایران،مجله علمی امیرکبیر و نیز مشارکت در تاسیس انجمنهای علمی مهندسان مکانیک ایران، انجمن احتراق، انجمن علمی موتور ایران بخشی از تلاش ایشان در راه اعتلای علم و دانش بوده است. این استاد فرهیخته که سه دوره دبیری علمی همایش بین المللی موتورهای درونسوز را عهده دار بود کتاب موتورهای گازسوز را در دست تألیف داشت.
سهم عمده ای از اعتبار و منزلتی که صنعت موتورسازی ایران در میان متخصصان و اندیشمندان صنعت و دانشگاه کسب کسب کرده، مرهون تلاش و همت علمی او بوده و نام دکتر پیروزپناه در زمره پیشگامان ترویج علم موتور در ایران در دفتر تاریخ علم این سرزمین درج خواهد شد.
پیکر زنده یاد دکتر سید وهاب پیروزپناه روز جمعه 27 اردیبهشت در تبریز از دانشگاه تبریز تشییع شد.
وبلاگ تو و من نیز به نوبه خود درگذشت این استاد و پژوهشگر فقید را به خانواده و شاگردان آن مرحوم و تلاشگران عرصههای دانش و صنعت موتور ایران تسلیت میگوید.
...روحش شاد و قرین رحمت الهی باد...
گروهی از دانشمندان بین المللی کشف کرده اند حجم وسیعی از ترکیبات نیتروژن تولید شده به وسیله اقدامات انسانی با وارد شدن به اقیانوسها اتمسفر زمین را در معرض خطرات جدی قرار می دهند.
به گزارش مهر، این تیم تحقیقاتی که از دانشمندانی از چندین کشور جهان به سرپرستی دانشگاه تگزاس تشکیل شده است به این نتیجه رسیده اند که حجم وسیعی از نیتروژن تولید شده از جانب اقدامات انسانی نظیر سوزاندن سوختهای فسیلی و استفاده از کودهای شیمیایی وارد اقیانوسهای جهان شده و ممکن است به جداسازی و حذف بخشی از دی اکسید کربن اتمسفر زمین منجر شود.
بر اساس گزارش منتشر شده از سوی این دانشمندان در نشریه ساینس، ترکیبات نیتروژنی حاصل از فعالیتهای انسانی به وسیله باد به نقاط مختلف جهان حمل شده و وارد آب اقیانوسها می شوند.
به گفته آنها در آب اقیانوسها ترکیبات یاد شده همچون عوامل بارورساز عمل کرده که نتیجه ای جز افزایش حیات گیاهی در اقیانوسها ندارد. توسعه حیات نباتات دریایی موجب جذب حجم بیشتری از گاز دی اکسید کربن از اتمسفر زمین به سوی آب اقیانوسها می شود.
بر اساس گزارش ساینس دیلی، محققان اعلام کردند این پایان کار نیست چون در ادامه بخشی از نیتروژن حل شده در آب دریاها تحت فرآیند جدیدی به نیتروژن دیگری موسوم به اکسید نیتروس تبدیل می شود.
به گفته آنها این گاز به جو زمین باز می گردد و به عنوان یک گاز گلخانه ای خطرناک شناخته شده است که 300 بار قویتر از گاز گلخانه ای دی اکسید کربن به شمار می رود.
نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد 87 روز 31 اردیبهشت ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org اعلام می شود.
مهر: رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرگزاری مهر جزئیات اعلام نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد 87 را تشریح کرد و ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد را با احتساب استعدادهای درخشان و ممتازینی که بدون کنکور پذیرفته می شوند 40 هزار نفر عنوان کرد.
دکتر عبدالرسول پورعباس افزود: نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد 87 روز 31 اردیبهشت ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org اعلام می شود.
فرصت انتخاب رشته داوطلبان مجاز
وی با بیان اینکه در این آزمون تعداد مجازین به انتخاب رشته 160 هزار نفر است، گفت: به این افراد چند روز فرصت داده می شود تا مطالعات لازم را در زمینه انتخاب رشته انجام دهند و پس از آن از 5 تا 8 خرداد ماه نسبت به انتخاب رشته در این آزمون اقدام کنند.
هرساله کرمهای خاکی در ایرلند 700 میلیون یورو به اقتصاد این کشور کمک می کنند.
به گزارش «جهان» و به نقل از خبرگزاری فرانسه، طی مطالعاتی که از سوی وزارت محیط زیست ایرلند انجام گرفته است حاکی از آن دارد، کرمهای خاکی هر ساله رقمی معادل 700 میلیون یورو برای پاکسازی باقی مانده بقایای درطبیعت به اقتصاد این کشور کمک می کند.
جان گورملی وزیر محیط زیست ایرلند این اظهارات خود را در کمیسیون محیط زیست دولت مطرح کرد و ابراز داشت که کرمهای خاکی موجود در زمین در پاکسازی زمین از بقایای مواد باقی مانده در آن و همچنین کمک به آزادسازی و بازگرداندن مواد مغذی به زمین این کار صورت می گیرد.
وی در ادامه اظهاراتش اضافه کرد، کرمهای خاکی موجوداتی بسیار با ارزش هستند چراکه با بازیافت مواد به تقویت خاک زمین کمک زیادی می کنند و این کار دقیقا معادل هفت میلیون راس گاو است که سالانه بیش نه تن فضولات حیوانی در هر سال تولید می کنند و بدین وسیله به تقویت خاک کمک می کنند.
ارزش افزوده کرم های خاکی در بحث باغبانی و شخم زنی زمین می تواند بیش از یک میلیارد یورو در سال تخمین زده شود و به این فعالیت کمک به سزایی داشته باشد.
منبع: عصر ایران
نتایج آزمون کارشناسی ارشد ، هفته آینده اعلام می شود.
بنابر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور ، نتایج کنکورکارشناسی ارشد سال 87 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ، اواخر هفته آینده اعلام می شود