تحقیقات نشان داده نوع غذای مصرفی با وضعیت روحی افراد رابطه مستقیم دارد و برنامه غذایی مناسب وضعیت روحی آنان را تغییر می دهد.
به گزارش مهر به نقل از پایگاه اینترنتی نچرال نیوز، در بیش از 60 درصد افراد تمایل به مصرف یک نوع غذای خاص با وضعیت شیمیایی مغز و پیامهای آن ارتباط دارد.
بسیاری افراد در شرایط روحی بد تمایلی به غذا خوردن ندارند و دچار کاهش وزن می شوند اما اگر همین افراد در این وضعیت غذاهای مورد علاقه خود را مصرف کنند به دلیل تغییراتی که در مغز رخ می دهد از نظر روحی نیز بهتر می شوند.
بعضی اوقات افراد به غذاهای خاص تمایل بیشتری دارند و اینکه چه غذایی در چه زمانی خورده شود نیز از اهمیت قابل ملاحظه ای برخوردار است همچنین مصرف شیرینیها و یا مواد غذایی دارای کافئین تاثیر مستقیمی روی روحیه افراد دارد.
تمایل و هوسهای غذایی در زنان بسیار شدیدتر است و به خوبی می توان ارتباط میان غذاها و وضعیت روحی و عاطفی آنها را مشاهده کرد.